Taman air baharu Studio City dilancarkan 22 Mei: Melco
Toto

Taman air baharu Studio City dilancarkan 22 Mei: Melco

Taman air tertumpu hiburan keluarga baharu di Studio City – hartanah Cotai yang dipromosikan oleh Melco Resorts and Entertainment Ltd – akan dilancarkan pada “22 Mei”, syarikat itu telah mengesahkan kepada GGRAsia.

Melco Resorts juga berkata bahawa “semua” tarikan di “Studio City Water Park”, akan dilancarkan pada tarikh tersebut. Ia termasuk menara lima gelongsor yang dipanggil “The Highpoint Twister” (gambar), dan Golden Bucket, menurut syarikat itu.

Pakej promosi termasuk “penyertaan tanpa had” untuk hari tertentu yang ditetapkan antara pelancaran dan Oktober, biasanya penghujung musim pool di https://sbobet.bond/ Macau, sudah tersedia untuk pembelian di tapak web rasmi hartanah.

Taman air baharu adalah sebahagian daripada pembangunan fasa kedua Studio City. Bahagian lain dalam fasa itu kini sedang dalam pembinaan, menurut https://livedrawhk.work/ keputusan tahunan 2020 yang difailkan pada hari Rabu oleh Melco International Development Ltd yang disenaraikan di Hong Kong. Yang terakhir ialah induk Melco Resorts.

Pemfailan Melco International memetik pengerusi dan ketua eksekutif Lawrence Ho Yau Lung sebagai berkata fasa dua akan mempunyai “kira-kira 900 bilik dan suite mewah, sekali gus menambah inventori bilik hotel Studio City sebanyak https://livedrawsdy.cc/ kira-kira 60 peratus”.

Fasa baharu di Studio City juga akan merangkumi ruang permainan dan beberapa tarikan bukan permainan, termasuk pawagam berbilang skrin, “restoran makan mewah” dan ruang untuk mesyuarat, insentif, persidangan dan pameran https://habanero.work/ (MICE), menurut dokumen keputusan. .