Hölle Games Gabung First Look Games, Target Pasar Key
Toto

Hölle Games Gabung First Look Games, Target Pasar Key

Hölle Games wis gabung First Look Games , platform darmabakti kanggo pangembang bantuan ing industri iGaming kanggo pasar lan nggawa game menyang pasar cepet lan andal. Hölle Games fokus ing pasar slot online Highly competitive ing Eropah lan bakal entuk manfaat saka Bukak karo First Look Hongkong Prize Games amarga iku bakal luwih gampang kanggo supplier kanggo promosi produk lan nggawa online karo perusahaan mapan ing pasar utama.

Hölle Games Percaya Game First Look kanggo Eksposur Luwih
Hölle Games wis ngerti tantangan bawaan kanggo nggawa produk menyang pasar kanthi sukses lan wis mutusake kanggo percaya First Look Games minangka fasilitator upaya pemasaran sing kuat . Thanks kanggo ikatan iki, supplier bakal bisa entuk lemah karo operator ing Jerman , Walanda , Belgia lan Swiss , sing dadi pasar inti perusahaan.

Supplier bakal bisa nuduhake informasi babagan rilis saiki lan mbesuk karo sawetara penerbit lan perusahaan afiliasi sing duwe lalu lintas sing kuat lan bisa nyebarake babagan game perusahaan. Hölle bakal bebas ngunggah judhul, gambar, logo, lan video game sing dimainake langsung menyang platform First Look Games.

Salajengipun, Hölle Games bakal ngontrol kabeh aset amarga FLG Studio Management Center , sing dirancang kanggo ngidini pangembang ngontrol aset apa sing kasedhiya ing pasar apa. Pangembang uga bisa menehi informasi Pragmatic Demo menyang afiliasi lan menehi alat tambahan kanggo mbantu nggayuh jangkauan perusahaan.

Pangadeg First Look Games Tom Galanis nampani tekane Hölle Games minangka studio paling anyar sing gabung karo platform kasebut lan duwe kesempatan kanggo entuk eksposur luwih akeh karo macem-macem pamirsa. Galanis nambahake:

Ing First Look Games kita ngerti tantangan sing diadhepi studio anyar, utamane babagan marketing, mula kita nawakake paket wiwitan khusus sing ditujokake kanggo para pangembang kaya Hölle Games sing lagi proses mbangun momentum kanggo bisnis.

Pendiri First Look Games Tom Galanis
CEO lan co-founder Hölle Games Robert Lenzhofer ujar manawa entuk eksposur Keluaran Sidney penting kanggo merek apa wae, lan utamane perusahaane. Hölle Games tetep fokus ing Belgia, Walanda, Jerman lan Swiss lan ngormati kesempatan kanggo nggarap platform sing bakal ningkatake jangkauan supplier.

“Iki minangka kemitraan terobosan kanggo kita, lan kita ngarepake njupuk Hölle Games menyang tingkat sabanjure kanthi bantuan kanca-kanca ing First Look Games,” ujare Lenzhofer.